<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
16.08.2023 941

Шойгу впіймали на цинічній брехні про атаки по Україні

У Росії вигадали чергову брехню про війну в Україні.

a13d10adbfb22d3ca5c77b499d33543b_16.08.23

Очільник Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що росіяни не застосовують касетні боєприпаси на війні в Україні. Пише ТСН. 

"Росія досі з гуманітарних міркувань не застосовувала касетні боєприпаси в ході конфлікту в Україні, але це рішення може бути переглянуте", - сказав він на Московській конференції з безпеки 15 серпня.

Журналіст Денис Казанський опублікував у Telegram фото російських касетних боєприпасів, які прилітали по Харкову, на підтвердження брехні росіянина.

"У чому сенс такої тупої та бездарної брехні - абсолютно не ясно. На який ефект розраховує тувінський дегенерат, загрожуючи тим, що Росія й так робить із першого дня війни", - написав Казанський.

Раніше ми повідомляли, що російські загарбники обстріляли касетними боєприпасами Дружківську громаду на Донеччині.

У Міністерстві оборони Сполучених Штатів підтвердили, що Україна вже отримала касетні боєприпаси, які будуть використовуватись силами оборони для захисту країни від російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шойгу впіймали на цинічній брехні про атаки по Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
16.08.2023 941
Еще материалы раздела «Світ»