<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2023 587

"Азовці" повернулися на фронт: у НГУ розповіли, де воює легендарна бригада

Воїни "Азова" утримують займані рубежі та завдають противнику втрат.

c9f91055fca13896b2c8ee68443d0634_18.08.23

Легендарна бригада "Азов" відновила виконання завдань на фронті. Воїни працюють у Луганські області. Пише ТСН. 

 

Про це на брифінгу в Military Media Center повідомив тво директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

"Легендарна бригада спеціального призначення «Азов» відновилась і розпочала виконання бойових завдань у районі Серебрянського лісництва (за 8 км на південний захід від міста Кремінна - ред.), - сказав він.

За його словами, воїни "Азова" утримують займані рубежі та завдають противнику втрат у живій силі та техніці. Зокрема, 15 серпня артилеристи бригади в районі Серебрянського лісництва знищили мінометний розрахунок та інженерну машину окупантів.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли, які війська та підрозділи РФ воюють проти них на Бахмутському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Азовці" повернулися на фронт: у НГУ розповіли, де воює легендарна бригада 5.00 5 2
Політика / Україна
18.08.2023 587
Еще материалы раздела «Україна»