НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
23.08.2023 999

Зеленський назвав найбільший страх російських окупантів

За словами президента, російські солдати бояться загинути в бою менше, ніж повернутися додому.

2e990dcb69390a365e6bedca703733eb_23.08.23

Російські окупанти менше бояться загинути в бою, ніж повернутися додому. Пише ТСН. 

Про це заявив президент Володимир Зеленський у виступі перед представниками громадськості України та Данії.

"Коли я говорив із нашими воїнами на передовій, вони розповідали мені про мотивацію російських окупантів. Російські солдати бояться загинути в бою менше, ніж вони бояться відмовитися від агресії та повернутися додому. Вільній людині це важко навіть уявити. Уявити, що таке Росія сьогодні, якщо її люди бояться свого повернення додому більше, ніж загибелі на війні. Це найгірше, що тиранія робить зі своїм народом – вона повністю знищує цінність життя", – зазначив Зеленський.

Глава держави наголосив, що українці ніколи не дозволять перетворити свою країну "на таку ж територію неповаги до людей, неповаги до життя та різноманіття, якою стала російська держава і якою вона хоче зробити інші країни".

Нагадаємо, що президент Зеленський перебуває у Данії з офіційним візитом. Там він назвав зброю, якої бояться росіяни. Також у Данії Зеленський відвідав авіабазу, де навчаються українські пілоти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав найбільший страх російських окупантів 5.00 5 2
Політика / Світ
23.08.2023 999
Еще материалы раздела «Світ»