<
НОВИНИ ДНЯ: Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.08.2023 467

Брускета з помідорами: класичний італійський рецепт

Брускета – класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м'ясом та сиром — і виходить чудова закуска.

1a6f5c03c1160ab1a42f6e55d74aeaf4_23.08.23

Зазвичай брускету прикрашають помідорами, часником і базиліком, але можна приготувати її з м'ясом, сиром, овочами, рибою або паштетом. Пише ТСН. 

Складники

  • помідори — 6-7 шт.
  • червона цибуля — 1 шт.
  • часник — 3-4 зубчики
  • оливкова олія — 1 ст. л.
  • бальзамічний оцет – 2 ст. л.
  • свіжий базилік — невеликий пучок
  • сіль та перець для смаку
  • багет — 1 шт.
  • оливкова олія, для обсмажування
  • часник для натирання багета — 1 зубчик

Приготування

  • Наріжте кубиками помідори (бажано попередньо знявши з них шкірку), дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник. Багет наріжте середньої товщини скибочками.
  • Змішайте помідори, червону цибулю, часник, олію, оцет та базилік.
  • Викладіть скибочки багета на деко. Збризніть оливковою олією. Смажте до хрусткої скоринки.
  • Натріть кожну скибочку хліба зубчиком часнику.
  • Викладіть на кожну скибочку багета томатну суміш і одразу ж подавайте.

Оценка материала:

5.00 / 1
Брускета з помідорами: класичний італійський рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
23.08.2023 467
Еще материалы раздела «Столиця»