<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.08.2023 417

Юшка із сьомги: легка й вишукана страва до літнього меню

Рибна юшка чудово підійде до літнього меню, а рецепт цієї страви дуже простий.

Юшка із сьомги готується просто, не потребує складних інгредієнтів, а страва виходить легка, вишукана й дуже смачна. Її можна подавати як на сімейний обід, так і на святковий стіл. Пише ТСН. 

Інгредієнти

рибний набір - 600 г

філе сьомги - 400 г

картопля - 4 шт.

морква- 2 шт.

цибуля - 2 шт.

сіль - 1 ст. л

кріп - 5 г

петрушка - 5 г

лавровий лист - 2 шт.

перець чорний горошком - 10 шт.

перець чорний мелений - 1/2 ч. л

  1. Спочатку готуємо бульйон. Беремо рибний набір, очищену моркву й цибулю, заливаємо холодною водою і ставимо варитися, періодично збираючи піну. Бульйон має варитися щонайменше годину.
  2. Тим часом потрібно нарізати почищені овочі. Картоплю й моркву нарізаємо на середні шматочки, цибулю і зелень подрібнюємо.
  3. Коли звариться бульйон, необхідно вийняти з нього овочі та рибу, засипати порізані свіжі овочі - картоплю, моркву й цибулю. Додаємо лавровий лист, перець горошком і добре перемішуємо. Юшку треба варити 15 хвилин на маленькому вогні.
  4. Потім додаємо порізане шматочками філе сьомги. Солимо й перчимо юшку за смаком і варимо ще 3 хвилини.
  5. До готової рибної юшки засипати зелень, накрити каструлю кришкою, дати настоятися 15 хвилин - і можна їсти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Юшка із сьомги: легка й вишукана страва до літнього меню 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.08.2023 417
Еще материалы раздела «Суспільство»