НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
25.08.2023 990

Путін, якого розшукує суд у Гаазі, відмовився їхати в Індію на саміт G20

Президент Росії Володимир Путін не планує особисто бути присутнім на саміті G20 в Індії 9-10 вересня.

Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Ні, таких планів у президента немає", - сказав Пєсков журналістам. Відповідаючи на запитання, чи візьме Путін участь у саміті з відео-зв'язку, представник Кремля зазначив, що формат уточнюватиметься.

Міжнародний кримінальний суд (МКС) у Гаазі видав ордер на арешт Путіна за викрадення українських дітей на окупованих територіях. Це означає, що він ризикує бути заарештованим під час поїздки за кордон.

Цього тижня він був присутній на зустрічі лідерів групи економік БРІКС, що розвиваються, в Південній Африці з відеозв'язку, а не особисто.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін, якого розшукує суд у Гаазі, відмовився їхати в Індію на саміт G20 5.00 5 2
Політика / Світ
25.08.2023 990
Еще материалы раздела «Світ»