<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2023 1302

Помер відомий український актор Юрій Потапенко

Артиста не стало на 59-му році життя.

43908ee654844ff99780b60f8179633d_26.08.23

Пішов з життя відомий український актор Юрій Потапенко. Пише ТСН. 

Сумну новину повідомили на сторінці у Facebook "Молодого театру", де артист працював тривалих 32 роки. Юрія Потапенка не стало на 59-му році життя. Що саме стало причиною смерті, наразі невідомо. Однак у театрі повідомили, що два тижні тому актор скаржився на біль в зоні серця.

"Відійшов у вічність актор "Молодого театру" Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. У це складно повірити, тяжко прийняти", - йдеться в повідомленні театру.

Зазначимо, Юрій Потапенко – актор театру і кіно. У "Молодому театрі" артист пропрацював 32 роки. За цей час він встиг зіграти у таких виставах, як "Гагарін і Барселона", "Зачарований", "Момент", "Осінній блюз", "Саломея", "Сватання на Гончарівці". Також Юрій Потапенко знявся у 56 кінопроєктах, найвідоміші з яких "Тарас Шевченко. Заповіт", "Кайдашева сім'я", "На лінії життя".

Нагадаємо, нещодавно помер італійський співак Тото Кутуньйо. Артиста не стало на 81-му році життя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помер відомий український актор Юрій Потапенко 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2023 1302
Еще материалы раздела «Суспільство»