<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.08.2023 633

Шмигаль попереджає про непросту зиму

Україна готується до опалювального сезону.

aed92a901e034d48b48322edc149c239_27.08.23

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що на Україну чекає непроста зима. Країна розпочала розпочала максимальну підготовку до майбутнього опалювального сезону.

Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів. Пише ТСН. 

"З прем'єр-міністром Фінляндії порушили питання опалювального сезону, допомогу нашій енергосистемі та відновлення України. Будемо посилювати співпрацю в цьому напрямку, бо зима так само буде непростою. Ми максимально готуємося", - заявив прем'єр-міністр.

За словами очільника Кабміну, наразі вже закачано понад 13 млрд кубів газу. Також тривають ремонт та відновлення енергооб'єктів.

Нагадаємо, міністр  відновлення, розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков розповідав, скільки вдалося відновити пошкоджених росіянами ТЕС. За його словами, з понад 700 об’єктів теплопостачання, які було пошкоджено росіянами, відновлено понад 65%

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль попереджає про непросту зиму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.08.2023 633
Еще материалы раздела «Суспільство»