<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.08.2023 1337

Назар Задніпровський відреагував на втечу Оксани Байрак до РФ: "Росія їй давала гроші"

Артист пояснив, чому скандальна Байрак поїхала до країни-агресорки.

891dc673c0452b471cee694edd6d7711_28.08.23

Народний артист України Назар Задніпровський прокоментував втечу скандальної режисерки Оксани Байрак до країни-агресорки Росії. Пише ТСН. 

Актор розповів, що насправді до війни він рідко бачився з режисеркою-втікачкою та майже з нею не контактував. Утім, Задніпровський знає, що Байрак неабияк самозакохана. Зокрема, до початку повномасштабної війни, вона знімала стрічки, кошти на які давала Росія, працювала з російськими акторами. Однак, коли почалася повномасштабна війна, скандальна режисерка стала нікому не потрібною.

На думку актора, Байрак не хотіла цього визнавати, тож втекла до Росії, аби її й надалі розхвалювали, і вона б продовжила працювати над картинами.

"Є СБУ. З Байрак я не контактував. Я її бачив дуже рідко. Вона самозакохана, у неї до хворобливості закохана особистість. Можливо,  її тут щось притиснуло, приперло, і не так їй все. Росія давала їй гроші, до неї тут московські зірки прилітали, знімалися у неї. Вона була хтось. Після того, як їй припинили московські гроші давати, припинили у неї зніматися московські зірки, то вона припинила кимось бути. Вона там почувається кимось, але заради цього треба було зрадити Батьківщину. Я не розумію…", - висловився актор в інтерв'ю Олесі Бацман.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Оксана Байрак стверджувала, що залишилася в Одесі. Утім, режисерка й далі продовжила розхвалювати Росію та звинувачувати у війні Україну. Однак у середині серпня Байрак неочікувано засвітилася в російському Санкт-Петербурзі. Вона зізнавалася місту в коханні та розважалася з палким путіністом, актором Антоном Батирєвим.

Оценка материала:

5.00 / 5
Назар Задніпровський відреагував на втечу Оксани Байрак до РФ: "Росія їй давала гроші" 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
28.08.2023 1337
Еще материалы раздела «Суспільство»