<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
28.08.2023 2187

"Літак розсиплеться в повітрі": з'явилося відео, як Пригожин напророкував свою смерть

Чомусь це пророцтво Пригожина не розповсюджують російські медіа.

e370e9a1703a38f52e2f99f27b43d608_28.08.23

Керівник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин напередодні падіння літака у Тверській області напророкував свою смерть. Пише ТСН. 

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Бутусов Плюс".

На опублікованих кадрах Пригожин каже, що РФ стоїть на межі катастрофи.

"Краще вбийте мене, я маю чесно сказати – Росія стоїть на межі катастрофи. Якщо сьогодні не відрегулювати всі гвинтики, літак розсиплеться".

Цікаво, що чомусь це пророцтво Пригожина не розповсюджують російські медіа.

Нагадаємо, що у Кремлі називають "абсолютною брехнею" заяви про те, що за загибеллю ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина в авіакатастрофі може стояти адміністрація президента РФ.

Значна популярність у РФ керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина навіть після його загибелі є викликом для російського диктатора Володимира Путіна.

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що падіння літака у Тверській області 23 липня, на якому перебували очільники ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та Дмитро Уткін, свідчать про початок транзиту влади на території РФ.

Тим часом у Вашингтоні намагаються з'ясувати, яким чином було збито літак, на якому перебував очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Літак розсиплеться в повітрі": з'явилося відео, як Пригожин напророкував свою смерть 5.00 5 4
Політика / Світ
28.08.2023 2187
Еще материалы раздела «Світ»