<
НОВИНИ ДНЯ: На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжеса  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 8-14 липня 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2023 352

"Їх хвалять військові": Зеленський перерахував ракети, які виробляє Україна

За словами президента, на фронті хочуть ще більше українських ракет.

97b09c7b87f08bf4da995ee45ba58b8a_29.08.23

Президент Володимир Зеленський в ексклюзивному інтерв'ю Наталії Мосейчук розповів про виробництво Україною власної зброї. Пише ТСН. 

За словами президента, Україна виробляла і виробляє різні ракети.

"Я запускав кілька ракетних програм з усіма нашими службами, розвідкою, військовими. Штовхав максимально. Ми виробляли і виробляємо різні ракети. Ми виробляємо “Нептун”, “Стугна”, “Корсар”. Ми виробляємо “Стугни” і “Корсари”, не в десятки разів більше. Просто колосальні цифри, які постійно на фронті. Їх хвалять військові. Їх хочуть ще більше, але вони не уявляють, яку кількість будуємо. Просто дуже велику", – розповів Зеленський.

Крім того, за словами президента, Україна почала виробляти артилерію натівського зразку.

"Її ніколи не було в Україні і не мало бути. Ми змогли домовитися. У нас є вітчизняна артилерія, яка на полі бою 155-го калібру. Її ніколи не було. У нас тепер є виробництво не однієї системи, а виробництво системне. Цього поки що дуже мало для фронту, але це в рази більше, ніж було", – додав Володимир Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Їх хвалять військові": Зеленський перерахував ракети, які виробляє Україна 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»