<
НОВИНИ ДНЯ: Домашня кесадилья з курятиною: рецепт мексиканської страви за 20 хвилин  Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путінавсі новини дня
Політика
Україна
29.08.2023 573

Чи готова Україна до тривалої і довгої війни: Зеленський навів приклад Ізраїля

Президент пояснив, що українці готові воювати довго, якщо потрібно, але для цього необхідно мінімізувати втрати з нашого боку.

34ced521e1559963a5cde0a9ce2394ab_29.08.23

Президент Володимир Зеленський відповів, чи готова Україна до тривалої війни, якщо  це буде необхідно. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав в ексклюзивному інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Президент навів приклад Ізраїлю, який фактично від часу проголошення своєї незалежності 1948 року перебуває у стані перманентної війни. Він наголосив, що українські громадяни готові воювати довго, якщо потрібно, але для цього необхідно мінімізувати втрати з нашого боку.

"Ізраїль воює? Дивлячись яка це війна. Ми готові воювати довго, не втрачаючи людей. Так може бути. Мінімізувати жертви за прикладом Ізраїлю. Можна так жити", – сказав Зеленський.

Є люди і нелюди! Велике інтерв'ю із Зеленським про сенсації, скандали, вибори, перемогу та план "Б"

Раніше президент Зеленський розповів, чи очікуванти на посилення мобілізації в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи готова Україна до тривалої і довгої війни: Зеленський навів приклад Ізраїля 5.00 5 2
Політика / Україна
29.08.2023 573
Еще материалы раздела «Україна»