<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
30.08.2023 378

"Можуть змінити тактику": у ГУР розповіли, чого очікувати від росіян восени

Окупанти визначають критичні для нас об'єкти.

1271e231373300728bfa209361835554_30.08.23

РФ вивчає енергетичні об'єкти України, зокрема, шукає їхні вразливі місця та розташування систем ППО. Таким чином ворог може вдатися до нової тактики обстрілів по Україні.

Про це розповів заступник начальника ГУР Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький, пише "РБК-Україна".

Новий підхід Росії залежатиме від того, наскільки методично правильно окупанти визначать критичні для нас об'єкти.

"Це може бути і 1-3 удари, спрямовані на один об'єкт, щоб його остаточно знищити. І масований удар різними видами озброєння - безпілотниками і ракетами", - сказав Скібіцький.

Попри це, за його словами, масованих ударів,  як це було минулого жовтня, листопада, грудня, коли вони випускали по 70-100 ракет одночасно, найімовірніше, вже не буде.

"Росіяни усвідомлюють, що вони можуть не досягнути своєї мети, а натомість лише виснажать свої запаси, як торік", - сказав представник воєнної розвідки.

Раніше представник ГУР Андрій Юсов наголосив, що загроза масованих ракетних ударів по території України зберігатиметься протягом усієї загарбницької війни

Зазначимо, що російські окупанти під час атаки по Україні в ніч проти 28 серпня запускали хибні цілі, влаштувавши "блукання" своїх ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Можуть змінити тактику": у ГУР розповіли, чого очікувати від росіян восени 5.00 5 2
Політика / Україна
30.08.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»