<
НОВИНИ ДНЯ: Команду Байдена звинуватили у підготовці питань для інтервʼю – AP  До України йде аномальна спека  The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
30.08.2023 333

Зеленський пояснив, яку перемогу у війні має здобути Україна: це непросто

Все залежатиме від потужності української армії та єдності суспільства.

Україна за результатами війни з Росією має здобути перемогу, яка б унеможливила повторення військового конфлікту в майбутньому. Пише ТСН. 

Про це розповів президент України Володимир Зеленський в ексклюзивному інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Номер один - закінчення війни перемогою. Перемога для всіх різна. Для мене, як президента, я би хотів таку перемогу з унеможливленням повернення війни. Я хотів би саме такої. Це непросто. Це складова, що залежить від потужності армії, від інфраструктури безпекової, від суспільства. Номер один від народу - треба, щоб народ залишився в об'єднанні, єдності", - заявив глава держави.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський відповів, чи готова Україна до затяжної війни проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський пояснив, яку перемогу у війні має здобути Україна: це непросто 5.00 5 2
Політика / Україна
30.08.2023 333
Еще материалы раздела «Україна»