<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати молоду картоплю з травами та часником, запечену в духовці  "Русь без Києва" та привласнення князя Володимира Великого: як Путін переписує історію  В Україні буде тепло та сонячно, але є нюанс — прогноз народного синоптика Наталки Діденко  Як укласти контракт на проходження служби у ЗСУ під час війни: які умови і грошове забезпечення  Як швидко та легко приготувати смачні ліниві голубці: рецептом поділилась фудблогерка  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  В Україні суттєво скоротили строк дії висновку ВЛК про придатність під час мобілізаціївсі новини дня
Політика
Світ
02.09.2023 938

Новий міністр оборони Британії відзначився дописом про Україну та Путіна

У першому ж дописі після призначення на посаду урядовець пообіцяв подальшу підтримку Збройним силам України.

9817a81818c0084af6c4e745edf2112e_02.09.23

Новий очільник міністерства оборони Великої Британії Грант Шеппс, який у четвер, 31 серпня, зайняв цю посаду, зробив перший допис у соцмережах і одразу згадав про Україну та агресію Путіна. Пише ТСН. 

У своєму дописі в соцмережі Х (раніше відомій як Twitter) урядовець пообіцяв подальшу підтримку Збройним силам України.

"Я з нетерпінням чекаю на співпрацю з відважними чоловіками та жінками наших Збройних сил, які захищають безпеку нашої країни. І на продовження підтримки Великою Британією України в її боротьбі проти варварського вторгнення Путіна", – написав Грант Шеппс.

Нагадаємо, Гранта Шеппса було призначено міністром оборони Великої Британії після того, як Бен Воллес офіційно подав заяву про відставку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий міністр оборони Британії відзначився дописом про Україну та Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
02.09.2023 938
Еще материалы раздела «Світ»