<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.09.2023 907

Прогноз погоди на 2 вересня: в Україні буде тепло, але дощитиме

У Києві буде сухо.

У суботу, 2 вересня, в Україні буде тепло. Втім, у деяких регіонах перші осінні вихідні будуть з дощем. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі в південно-східній частині, Харківській і Сумській областях прогнозують опади. Вдень дощі та грози будуть у західних областях. На решті території країни - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Вночі стовпчики термометрів покажуть +9-14°. Вдень на переважній більшості території України повітря прогріється до +22-27°.

Значно тепліше вночі буде на півдні та сході країни - 15-20° тепла. Вдень у цих регіонах температура підніметься до +25-30°.

Погода в Києві

У регіоні 2 вересня - мінлива хмарність. Без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Також 2-4 вересня на Київщині оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Київській області температура повітря вночі становитиме +9-14°, вдень - +22-27° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 12-14° тепла, а вдень повітря прогріється до 25° вище нуля.

Як повідомлялося, у Києві всього за чотири дні зафіксували 11 температурних рекордів. Йдеться про останні дні серпня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 2 вересня: в Україні буде тепло, але дощитиме 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.09.2023 907
Еще материалы раздела «Суспільство»