<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2023 314

Війна переходить на територію РФ, кількість атак дронами збільшуватиметься, - Подоляк

На даному етапі війни бойові дії поступово переходять на територію Російської Федерації. Кількість ударів БпЛА лише збільшуватиметься.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

"Що стосується Росії... збільшується кількість атак неідентифікованих безпілотників, які запускаються з території Російської Федерації, і кількість цих атак буде збільшуватися. Тому що це той етап війни... коли бойові дії поступово переносяться на територію Росії ", - заявив Подоляк.

Радник голови Офісу президента також виключив можливість мирних переговорів з країною-терористом, оскільки для України це означатиме "капітуляцію".

Удари БпЛА по території Росії

Нагадаємо, у ніч на 30 серпня, в Росії заявили про найбільшу атаку дронів. Під ударами безпілотників опинились шість областей, у тому ж числі й Псковська.

Як розповідав представник Головного управління розвідки МО Андрій Юсов, під час атаки по Пскову були знищені чотири Іл-76, якими перевозять військових, техніку та боєприпаси. Пізніше у мережі з'явилося відео спецоперації, на якому видно момент ураження одного з літаків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна переходить на територію РФ, кількість атак дронами збільшуватиметься, - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2023 314
Еще материалы раздела «Україна»