<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.09.2023 428

Кабмін змінив порядок нарахування компенсації за невикористану відпустку

Кабінет міністрів України змінив порядок обчислення середньої заробітної плати для виплати компенсації за невикористану відпустку.

_groshi_ukr_grivni_gettyimages_1239450717_7_650x410_04.09.23

Про це розповів представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Telegram-канал.

За даними Мельничука, внесено зміни до порядку обчислення середньої заробітної плати, якими передбачено, що обчислення середньої заробітної плати для надання матеріальної допомоги проводиться з урахуванням виплат за останні 12 календарних місяців, що передують місяцю надання матеріальної допомоги.

Тим часом, як обчислення середньої заробітної плати для виплати компенсації за невикористані відпустки проводиться з урахуванням виплат за робочий рік, у якому виникло право на таку відпустку.

Ми також писали, що Кабмін запровадив електронний документообіг для проходження військово-лікарської комісії. Це значно спростить процедуру оформлення відпусток і звільнення військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін змінив порядок нарахування компенсації за невикористану відпустку 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
04.09.2023 428
Еще материалы раздела «Економіка»