<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецепт  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти грошівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.09.2023 8886

В Україну мчить антициклон Olenka: синоптик розказала, що буде з погодою

5 вересня в Україні ще подекуди дощитиме, ан надалі очікується суха та свіжа погода.

5 вересня, на погоду в Україні впливатиме антициклон Olenka. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. За її даними, він організує для нас суху погоду. Пише УНІАН. 

"Дощів переважно не буде, хіба трохи на сході та в Приазовʼї пройдуть", - спрогнозувала синоптик.

Температура повітря, за її словами, очікується комфортною, +22...+26 градусів. На півдні повітря прогріється до +29 градусів.

У Києві 5 вересня також буде сухо, а стовпчики термометрів показуватимуть розкішні +25 градусів.

"Надалі в Україні - бабине літо, буде повсюди сухо, свіжо, не холодно", - потішила Наталка Діденко.

Погода в Україні - прогноз на тиждень

Синоптик Ігор Кібальчич, прогнозує, що найближчими днями температурний фон виявиться трохи вище норми, а опадів буде вкрай мало. Така погода, за його даними, сприятиме розвитку посухи та збереженню найвищого рівня пожежної небезпеки в лісах.

За даними Погода УНІАН, опади в Україні очікуються лише на початку тижня. Надалі домінуватиме суха погода з невеликою хмарністю. Перед вихідними очікується невелике похолодання, але вже наприкінці тижня температура знову повернеться до комфортних показників по всій країні, а місцями на півночі, півдні та в Закарпатській області повітря прогріється до +26°...+28°.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну мчить антициклон Olenka: синоптик розказала, що буде з погодою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.09.2023 8886
Еще материалы раздела «Суспільство»