<
НОВИНИ ДНЯ: 9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти України  Замахи на Зеленського, Буданова і не лише. На що ставить Кремль і в чому прорахунок РФ  Євлаш про Кримський міст: для знищення потрібно багато ракет, але фахівці знають, куди битивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.09.2023 1859

Прийде антициклон Olenka. Якою буде погода сьогодні та коли чекати бабине літо

На погоду в Україні сьогодні, 5 вересня, впливатиме антициклон Olenka. Він принесе суху погоду на всю територію країни.

7Te3uN0EZFiXToR6aWExEe6Qncy4I0H6_05.09.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Антициклон Olenka організує 5 вересня в Україні суху погоду. Дощів переважно не буде, хіба пройдуть трохи на сході та в Приазовʼї", - розповіла вона.

При цьому, за даними Діденко, температура повітря очікується "комфортною", в діапазоні - +22....+26 градусів, на півдні - до +29 градусів.

"У Києві у вівторок буде сухо, +25 градусів", - констатувала синоптик.

Коли очікувати бабине літо?

Як додала Діденко, надалі в Україні очікується бабине літо.

"Надалі в Україні - бабине літо, буде повсюди сухо, свіжо, не холодно", - описала погоду найближчими днями синоптик.

Погода у вересні 2023 в Україні

Як розповіли синоптики у вересні 2023 року середня місячна температура в Україні прогнозується в межах 15-19 градусів тепла, в Карпатах 12-13 градусів. Це на 1-2 градусів вище за норму. При цьому похолодання варто чекати не раніше другої половини вересня.

Що стосується загального прогнозу на осінь 2023 в Україні, то на думку синоптиків, вона буде сухою та аномально теплою. Зокрема, порівняно з останніми десятиліттями, восени 2023 року середня температура буде вищою на 1 градус.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прийде антициклон Olenka. Якою буде погода сьогодні та коли чекати бабине літо 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.09.2023 1859
Еще материалы раздела «Суспільство»