<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу Українивсі новини дня
Політика
Росія
07.09.2023 1549

Бійці РДК заявили про новий рейд: є загиблий і десяток поранених працівників ФСБ

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) заявили про проведення вогневого рейду у прикордонній смузі РФ.

_gettyimages_1257760111_650x410_07.09.23

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Telegram-канал РДК.

Зазначається, що представники РДК спільно з суміжними підрозділами провели черговий успішний вогневий рейд у прикордонній смузі.

У корпусі заявили, що в ході рейду щонайменше один співробітник ФСБ загинув, близько десяти отримали поранення.

Рейди російських добровольців на територію РФ

На початку червня бійці РДК та легіону "Свобода Росії" заявили про проведення певної операції у Білгородській області. Добровольці казали, що намагаються допомогти Україні боротися із окупантами.

У ході операцій бійці повідомили про успіхи, зокрема вони змогли взяти в полон кількох окупантів і знищити кілька одиниць ворожої техніки.

Бійці РДК здійснювали рейди й у Брянській області. У ході однієї з таких операцій у вересні було ліквідовано двох співробітників прикордонної служби ФСБ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бійці РДК заявили про новий рейд: є загиблий і десяток поранених працівників ФСБ 5.00 5 2
Політика / Росія
07.09.2023 1549
Еще материалы раздела «Росія»