<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.09.2023 879

Гороскоп на 9 вересня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно економити сили

У 24-й місячний день, який триватиме майже дві календарні доби, енергії в організмі недостатньо, тому сили треба заощаджувати.

Займатися потрібно лише тими справами, без яких не можна обійтись. Спілкування з людьми може втомлювати, тому час краще провести в тиші та спокої, якщо ж такої можливості не буде, хоча б звести розмови з оточенням до мінімуму. Ухвалюючи рішення, необхідно дослухатися до внутрішнього голосу та знаків, які надсилатимуть вищі сили. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 9 вересня для Овнів

Не варто втручатися в чужі справи, навіть якщо ваші дії будуть продиктовані добрими намірами: найімовірніше, тим, у чиїй долі ви хочете так активно взяти участь, це сподобається.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 9 вересня для Тельців

Рекомендується обережно поводитися з грошима: банкрутство вам, на щастя, не загрожує, але бажано включити режим розумної економії  не брати кредити і не давати нікому в борг.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 9 вересня для Близнят

Час, коли на роботі не варто виділятися із загальної маси, навіть якщо вам здасться, що ви гідні загальної уваги та похвали – абсолютно несподівано для вас все може скластися з точністю до навпаки.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 9 вересня для Раків

Рівні та відносно спокійні дні, протягом яких не відбудеться значних подій, тому вони навіть можуть здатися нудними – вважайте їх чудовим приводом для відпочинку від життєвих проблем.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 9 вересня для Левів

Щоб отримати відповідь на важливе запитання, над яким ви б'єтеся вже тривалий час, звертайте увагу на знаки, надіслані вам Всесвітом: головне, правильно витлумачити його підказки.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 9 вересня для Дів

Зірки рекомендують вам зайнятися улюбленою справою – наведенням чистоти та ладу в навколишньому просторі: передусім це стосується робочого місця, важливих документів та власного житла.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 9 вересня для Терезів

Складаючи професійні плани, зосередьтеся на одній – найважливішій – меті та рухайтеся тільки до неї, не розпорошуючись на другорядні заняття: гонитва за кількома зайцями, як відомо, безперспективна.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 9 вересня для Скорпіонів

Намагайтеся робити все вчасно і не запускати професійні справи, інакше вони перетворяться на снігову кулю, вибратися з якої виявиться зовсім непросто — доведеться працювати до самої ночі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 9 вересня для Стрільців

Час сприятливий для торгівлі: якщо ви не збираєтеся нічого продавати, то зосередьтеся на закупах  все, що ви придбаєте в цей час, виявиться вдалим і прослужить довго.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 9 вересня для Козорогів

Чим сміливіший задум, який ви вирішите цими днями втілити в життя, тим краще: зірки люблять сміливих, тому сприяють тому, щоб усе склалося максимально швидко і вдало.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 9 вересня для Водоліїв

Зірки рекомендують вам звернути увагу на сни, які насняться вам у цей час: у них може бути пророцтво щодо того, як складуться ваші стосунки з коханою людиною.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 9 вересня для Риб

Перш ніж взятися за втілення в життя важливого професійного проєкту, зважте свої сили – їх має вистачити на тривалу дистанцію, буде прикро кинути все на пів дорозі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 9 вересня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно економити сили 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.09.2023 879
Еще материалы раздела «Суспільство»