<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.09.2023 1941

Температура опуститься до +8: Україну накриває похолодання

Найхолодніше буде на території Сумської та Чернігівської областей. У цей день опадів не прогнозують.

2668073_08.09.23

Погода в Україні 8 вересня буде сухою та спекотною. Синоптики опадів не прогнозуємо. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Пише Главред.

У цей день надзвичайний рівень пожежної небезпеки буде у всіх північних, центральних (крім Вінницької), південних, Харківській, Донецькій, Рівненській, Тернопільській областях та в Криму

Погода 8 вересня

В Україні 8 вересня буде невелика хмарність, опадів не очікується. Синоптики прогнозують північно-східний вітер з переходом у північно-західний. Його швидкість досягатиме 5-10 м/с.

"Температура вночі 6-11°, вдень 19-24°; у південній частині та на Закарпатті вночі 11-16°, вдень 22-27°", - йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +8

За даними Meteoprog, 8 вересня температура повітря опуститься до +8 градусів.

Найхолодніше буде у Сумській та Чернігівській областях. Там температура повітря буде 8-24 градусів тепла.

Найспекотніше буде у Закарпатській області. Там температура повітря буде 15-29 градусів тепла.

Погода 8 вересня в Києві

У Києві 8 вересня буде невелика хмарність. Синоптики опадів не прогнозують. У цей день вітер буде переважно північно-західним. Його швидкість буде досягати 5-10 м/с. У цей день в регіоні буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

"Температура вночі 6-11°, вдень 19-24°; у Києві вночі близько 10°, вдень 21-23°", - повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні на осінь 2023

Стало відомо, якою буде осінь 2023 року. Синоптик дав прогноз погоди на вересень, жовтень, листопад. Середня температура повітря восени цього року очікується на рівні 8°C, що робить сезон менш теплим, ніж осінь 2022, свідчить прогноз погоди.

Синоптики також вважають, що восени 2023 року рано прийдуть заморозки. Згідно з прогнозом народного синоптика, опадів у перші два місяці цієї осені буде більше, ніж зазвичай. А на початку листопада уже почнуться неприємні "сюрпризи" – буде сильне похолодання. Зимова погода цього року почнеться досить рано.

Також синоптик запевняв, що природне явище Ель-Ніньо принесе в Україну аномально теплу осінь та м'яку зиму. Перші заморозки на території України очікують в середині листопада, а в грудні буде помірно тепло, свідчить прогноз погоди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Температура опуститься до +8: Україну накриває похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.09.2023 1941
Еще материалы раздела «Суспільство»