<
НОВИНИ ДНЯ: Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізаціївсі новини дня
Політика
Світ
09.09.2023 1369

Ізраїль вирішив підтримати російську пропаганду у кіно: реакція українського посольства

Ізраїльський уряд підписав договір з РФ про співпрацю в галузі кіновиробництва.

c319946f99381283cdad9d7429f734c3_09.09.23

У той час, коли міжнародна спільнота ізолює Росію, яка веде агресивну війну та тероризує мирне населення України, Ізраїль продовжує співпрацю із державою-агресоркою. У день, коли окупанти вчинили черговий теракт, обстрілявши Костянтинівку, уряд цієї країни підписав договір з РФ про співпрацю в галузі кіновиробництва. Цинізм ситуації полягає в тому, що кіно у Росії використовують пропагандисти для виправдання війни в Україні. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні посольства України в Ізраїлі.

"Ми вже не знаємо, як коментувати. Того самого дня, коли російська ракета влучила по багатолюдному ринку на Донбасі в Україні, знову вбивши та поранивши десятки невинних мирних жителів, ізраїльський уряд підписав угоду про співпрацю в галузі кіно з російськими пропагандистами", - наголосили українські дипломати.

В українському посольстві обурені тим, що Ізраїль пропонує державі-агресору додаткові майданчики для поширення своїх токсичних ідей, і закликали уряд країни "нарешті усвідомити", що правильним буде зосередити увагу на несправедливості, вчиненій російським керівництвом, а не на підписувати з ним сумнівні угоди.

Нагадаємо, у червні цього року українське посольство в Ізраїлі звинуватило чинний уряд цієї країни на чолі з Беньяміном Нетаньягу у налагодженні тісної співпраці з Російською Федерацією на тлі масштабної агресії, яку веде Кремль проти України, де проживає значна єврейська громада.

Оценка материала:

5.00 / 4
Ізраїль вирішив підтримати російську пропаганду у кіно: реакція українського посольства 5.00 5 4
Політика / Світ
09.09.2023 1369
Еще материалы раздела «Світ»