<
НОВИНИ ДНЯ: Україна знищує кораблі-ракетоносії Чорноморського флоту швидше, ніж РФ їх будує  Банки України отримали рекордний прибуток з початку року  Україна націоналізує два трубні заводи, які пов'язані з російським олігархом Горіловським  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Видатні українські військові минулого, які неодноразово давали прочуханки росіянам  Як можуть зрости ціни на автомобільне паливо з липня: прогноз експертів  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Політика
Світ
10.09.2023 344

Зустріч Кім Чен Ина і Путіна: що кремлівський диктатор проситиме в КНДР

Москва хоче отримати від Пхеньяна снаряди.

c7c4df2d8ca7820be0134e0c6abe7260_10.09.23

Російський президент-диктатор Володимир Путін під час зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином проситиме у нього снаряди і боєкомплект для артилерійських систем. Пише ТСН. 

Про це заявив представник українського Головного управління розвідки Андрій Юсов, повідомляє "УНІАН".

На запитання про те, чи є інформація, про які види озброєння президент Путін проситиме під час зустрічі з лідером КНДР, він відповів, що "таке розуміння звичайно є".

"Не всі домовленості обговорені. У більшості випадків те, що просить Росія та на що розраховує російський диктатор і російський режим, не задовольняється навіть тими державами і урядами та режимами, які підтримують комунікацію із світовим ізгоєм, яким сьогодні є Російська Федерація. Тому, проситимуть більше, ніж отримають", - сказав Юсов.

Водночас, Путін проситиме снаряди та боєкомплект для артилерійських систем, зауважив представник ГУР.

Нагадаємо, видання The New York Times повідомило, що Кім Чен Ин планує приїхати до РФ у вересні. Кім, ймовірно, поїде з Пхеньяна "бронепоїздом до Владивостока", де він зустрінеться з Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зустріч Кім Чен Ина і Путіна: що кремлівський диктатор проситиме в КНДР 5.00 5 1
Політика / Світ
10.09.2023 344
Еще материалы раздела «Світ»