<
НОВИНИ ДНЯ: Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.09.2023 425

Рецепт лінивих сосисок у тісті

Сосиска в тісті вважається німецьким винаходом.

4edff550850fb9773b6500e95d111c2d_11.09.23

У Німеччині цю страву називають Würstchen im Schlafrock, що буквально означає "сосиска в халаті". Традиційно тонкі ковбаски загортають у листкове або дріжджове тісто і запікають у духовці, однак з'явилися й більш прості варіації приготування цієї нехитрої закуски. Сьогодні поділюся з вами рецептом сосиски в тісті з тостового хліба. Для цієї страви бажано обирати м'який хліб, щоб він не кришився під час згортання. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 9 сосисок
  • 9 скибочок тостового хліба
  • 100 г плавленого сиру
  • 50 г вершкового масла
  • перець
  • сіль

Покроковий рецепт:

1. На кожному шматочку обрізаємо запечену скоринку з усіх чотирьох боків і трохи приминаємо качалкою. Так майбутня "обгортка" для сосиски стає тоншою і легше скручується.

2. Шматочок трохи розкатаного хліба змащуємо невеликою кількістю плавленого сиру, кладемо на край сосиску і звертаємо трубочкою, повністю загортаючи її.

3. У тарілку вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і перчимо за смаком. Збиваємо суміш виделкою. Опускаємо в неї загорнуту в хліб сосиску.

4. Смажимо ліниві сосиски в тісті на вершковому маслі і перевертаємо, щоб вони зарум'янилися з усіх боків. Подавати до столу можна з кетчупом або гірчицею. Також як соус до сосисок у хлібі підійде сметана з дрібно посіченим кропом і зубчиком часнику.

Смачного!

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт лінивих сосисок у тісті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.09.2023 425
Еще материалы раздела «Суспільство»