НОВИНИ ДНЯ: Схеми бізнесу через ФОПи мають масштабний характер: інтерв’ю з Лесею Карнаух, ДПС  Лукашенко будує для Росії унікальний збройовий завод, - ЗМІ  Розкішний салат "Лисяча шуба" з червоною рибою: смачніший за класичний у 10 разів  Мирна ініціатива США: що заявили Умєров та Віткофф після трьох днів перемовин у Маямі  Мирна угода для України: чому Трамп довірив переговори своєму зятю Кушнеру — АР  «Томагавки» і захоплення кораблів з нафтою РФ: сенатор Грем закликав Трампа йти "ва-банк"  Особистий бюджет на 2026 рік: як сформувати, що врахувативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2023 785

Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними

Що додати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими

Значно покращить смак котлет, зробить їх соковитими, пухкими звичайний кабачок. Тож поспішайте скористатися цим овочем для приготування котлет по-новому. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування соковитих котлет

  • м'ясний фарш – 500 г,
  • кабачок середнього розміру — 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • сіль та перець – на смак,
  • панірувальні сухарі,
  • олія для смаження

Як приготувати котлети з додаванням кабачка:

  1. Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
  2. Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  3. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  4. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  5. Смажити котлети на олії до готовності  20-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2023 785
Еще материалы раздела «Суспільство»