<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2023 10126

Синоптик назвала точні дати, коли в Україну прийде похолодання з дощами

Зміна погоди очікується вже на поточному тижні.

Найближчим часом в Україні триватиме тепла та навіть літня погода, а з 14-15 вересня почнуться дощі та очікується невелике похолодання. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її даними, завтра, 12 вересня, температура повітря у більшості областей України коливатиметься в межах +20...+26 градусів. У західних областях буде найтепліше - до +25...+29 градусів, а трохи свіжіше, хоча також комфортно, буде у східній частині, +20...+24 градуси. Пише УНІАН. 

"Скрізь переважно сонячно. Хіба що завтра у Чернівецькій області якісь незрозумілі локальні хмари підкинуть трохи локального дощу", - прогнозує синоптик.

У Києві, за її даними, завтра також очікується суха сонячна погода з максимальною температурою повітря +25...+27 градусів. Вночі буде +11...+14 градусів.

"Ближче до середини тижня - дуже тепло, 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами і навіть трохи спуститься вниз температура повітря. Проте нічого суттєвого і різкого у погоді не станеться", - прогнозує синоптик.

Зміна погоди в Україні

Про те, що цього тижня в Україні очікуються дощі, каже й синоптик Ігор Кібальчич.

За його даними, у другій половині тижня малоактивний атмосферний фронт, а також циклонічність у середній тропосфері сприятимуть короткочасним дощам, але сильних і тривалих злив не очікується.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик назвала точні дати, коли в Україну прийде похолодання з дощами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2023 10126
Еще материалы раздела «Суспільство»