<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2023 556

Незабаром усю Україну накриють дощі та похолодання: синоптики назвали дати

Опади не обійдуть жодної області.

787816_main_13.09.23

Початок вересня в Україні ознаменувався досить нестабільною погодою, після похолодання вже встигло початися чергове потепління. Але незабаром на територію всієї країни проллються ще й дощі. Пише "Телеграф".

Це станеться вже до кінця тижня. Про це можна судити за свіжими прогнозами "Укргідрометцентру" на найближчий час.

12-13 вересня на території всієї України очікується мінлива хмарна погода. Вдень буде досить тепло, в середньому 20-22 градуси на сході, 25-27 градусів у центрі та до 30 градусів на заході України. Вночі температури очікуються на рівні 10-16 градусів.

З 14 вересня погода різко зміниться — усі області, окрім Полтавської, Сумської, Харківської, Донецької, Луганської та Криму, накриють короткочасні дощі. Температура повітря впаде на кілька градусів.

15 вересня, згідно з прогнозами, дощовий фронт зрушить і опади проллються на інші області. У північних областях може трохи прояснитися.

16 вересня дощі мають залишитися лише у західних областях України. Температура повітря вдень по всій країні становитиме 22-24 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 1
Незабаром усю Україну накриють дощі та похолодання: синоптики назвали дати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2023 556
Еще материалы раздела «Суспільство»