<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2023 3245

Скільки ще протримається тепло в Україні: прогноз

В Україні вже давно вступила у свої права осінь, але тепла погода досі зберігається. На щастя, українцям нема за що переживати, вересень ще потішить нас теплом.

Скільки ще в Україні пануватиме комфортне тепло - пише rbc.ua.

Скільки ще триватиме тепло в Україні

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що тиждень з 11 по 17 вересня радуватиме нас своїм теплом та сонцем.

"Найближчим часом, а сьогодні понеділок, тому найближчим часом дуже доречно у прогнозі, так от! Найближчим часом в Україні триватиме тепла погода. А в деяких навіть літня", - розповіла експерт.

Ближче до середини тижня в Україні буде дуже тепло, а 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами та навіть трохи спуститься вниз температура повітря.

"Однак нічого суттєвого та різкого у погоді не станеться", - зазначила синоптик.

Бабине літо не поспішає залишати Україну, зазначає синоптик Ігор Кібальчич у коментарі "Телеграфу".

Згідно з його прогнозом, найближчими днями в нашій країні переважатиме антициклональний тип циркуляції та підвищений атмосферний тиск.

Тому дощів можна не чекати, а температура повітря підніматиметься.

Так, протягом 11-13 вересня на більшій частині території України збережеться переважно суха погода без опадів із помітним підвищенням температури повітря вночі до +6…+11 градусів, удень у межах +22…+27.

Коли чекати на заморозки

Якщо вірити прогнозу синоптика Ігоря Кібальчича, то у третій декаді вересня через скорочення світлового дня та низьку відносну вологість на поверхні ґрунту відзначатимуться заморозки.

У західних областях та на крайній півночі країни в окремі ночі можуть бути навіть мінусові температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки ще протримається тепло в Україні: прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2023 3245
Еще материалы раздела «Суспільство»