<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.09.2023 2177

В Україну йде похолодання з дощами і грозами: де і коли чекати негоди

До України наближається атмосферний фронт, який призведе до дощів та гроз. Тимчасово похолодає, але вже не наступні вихідні погода порадує теплом.

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook. Пише "Апостроф".

Вона повідомила, що дощі з грозами спочатку пройдуть у західних областях, північних, місцями у центральних та на Одещині, а далі, 15-го вересня, підуть східніше.

За словами синоптикині, температура повітря через холодний фронт знизиться.

У західних областях 14 вересня очікується +20+26 градусів. На решті території буде +24+29 градусів. На сході - більш свіжо, +21+24 градуси.

Зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України вже 15-го вересня.

У Києві 14 вересня ще очікується тепла погода, до +27 градусів. Проте в другій половині дня чи надвечір пройдуть дощі з грозою. А похолоднішає вже 15-го вересня.

Проте вже на вихідних варто чекати потепління.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у вересні на українців очікують теплі сонячні дні з майже літньою температурою повітря.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде похолодання з дощами і грозами: де і коли чекати негоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.09.2023 2177
Еще материалы раздела «Суспільство»