<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2023 1600

Гороскоп на 15 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли з'явиться надія

День, коли людина набуває духовної – і душевної – сили, але відчуває фізичну слабкість.

149be2fd1ffc26f41dbd1693878372f5_15.09.23

Початок місячного циклу створює гарний – легкий – настрій, який підживлюється надіями на те, що майбутнє буде щасливішим, ніж минуле. Діяти в цей час не варто – енергії однаково не вистачить, а от планувати майбутні досягнення не лише можна, а й потрібно. Також це день, коли можна мріяти – є ймовірність того, що частина з них найближчим часом здійсниться. Пише ТСН. 

Овен

Овнам не варто розпочинати роботу над новим проєктом, як-то кажуть, з місця в кар'єр: вони дуже швидко розгублять наявний у них запас сил і будуть змушені на певний час відмовитися від роботи.

Телець

Не варто давати "цінні" поради тим, хто вас про це не проситиме: вашу поведінку можуть вважати нав'язливою, а, отже, дадуть вам зрозуміти, що ви встромляєте ніс не в свою справу: начебто дрібниця, але неприємно.

Близнята

Намагайтеся провести день у тиші та спокої: небажано від самого ранку кудись мчати й хапатися одразу за кілька справ: успіхом вони не увінчаються, а ось відчуття бездарно витраченого часу залишать.

Рак

Щоб не тупцювати на місці, роблячи – за притаманною вам звичкою – крок вперед і два назад, необхідно заздалегідь скласти докладний план і скрупульозно дотримуватися його, тоді все вдасться встигнути.

Лев

Важливі справи у вас сьогодні не передбачаються, тому присвятіть день відпочинку: відновивши сили, ви вже завтра зможете знову повернутися до роботи.

Діва

Не варто влаштовувати коханій людині скандал лише тому, що її погляд на якийсь предмет відрізняється від вашого: залиште їй право на власну думку й не нав'язуйте свою.

Терези

День варто витратити на те, щоб привести себе у форму: не можна сказати, що ви давно не займалися собою, але оскільки ця справа вас розслаблює та заспокоює, варто приділити їй час.

Скорпіон

Найнеприємніше, що може чекати на вас цього дня – це спілкування з керівництвом, але цю проблему легко вирішити – просто не трапляйтеся йому на очі, а ще краще – візьміть відгул і залиштеся вдома.

Стрілець

Спокійні енергії дня сприятливі для переоцінки цінностей: намагайтеся зрозуміти, які професійні й життєві цілі дійсно є вашими, а які нав'язані ЗМІ чи суспільством.

Козоріг

Займаючись аналізом своєї недавньої діяльності, необхідно робити виключно конструктивні висновки, що дозволить розробити правильну тактику та стратегію, самокритика – під забороною.

Водолій

Небажано ухвалювати важливі рішення – особливо у професійній діяльності: велика ймовірність того, що вони виявляться помилковими і все доведеться переробляти, а це зайва трата часу й сил.

Риби

Хоча б частину дня необхідно присвятити прогулянці на свіжому повітрі – найкраще в парку або біля водойми: це дасть змогу зосередитися на своєму внутрішньому світі й заспокоїтися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 15 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли з'явиться надія 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2023 1600
Еще материалы раздела «Суспільство»