<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2023 1867

Україну заллє дощами і прийде похолодання: прогноз на п’ятницю

У п'ятницю, 15 вересня, в Україні пануватиме атмосферний фронт, який завітав із заходу Європи. Він приніс із собою дощову й прохолодну погоду, яка пошириться у східному напрямку.

1624437660_30-oir_mobi-p-sentyabr-dozhd-priroda-krasivo-foto-34_15.09.23

Такий прогноз опублікувала синоптикиня Наталка Діденко у соцмережі Facebook. Пише "Апостроф".

"Як і розраховували, атмосферний фронт із заходу Європи вже в Україні. Дощі розпочалися в західних областях, впродовж сьогоднішнього дня-вечора опади поширяться у східному напрямку", - написала вона.

Так, у п'ятницю очікуються дощі, подекуди з грозами, у східній частині, місцями у центральних областях та локально у південних регіонах. При цьому грози можуть супроводжуватися рвучким вітром.

Тим часом на заході та на півночі, а також на Вінниччині протягом дня дощі припиняться, затримаються тільки найближчої ночі.

Температура повітря найнижчою очікується у Чернігівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Донецькій областях - від +18 до +20 градусів.

На решті території буде на рівні +20...+24 градуси, не спекотно. Тільки на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму буде ще по-літньому тепло. Температура повітря становитиме +25...+29 градусів.

У Києві ще з вечора почнеться дощ з грозою, який припиниться вдень 15 вересня.

Температура повітря разом з фронтом знизиться і становитиме максимально близько +20 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у вересні на українців чекають теплі сонячні дні з майже літньою температурою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну заллє дощами і прийде похолодання: прогноз на п’ятницю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2023 1867
Еще материалы раздела «Суспільство»