<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2023 603

Куряче філе з часником у медово-соєвому соусі: рецепт у східному стилі

Курячі грудки – рецепт ситної, поживної страви, яку можна легко та швидко приготувати.

b5bd306e372b7694fb703e4ce95290ac_18.09.23

Шматочки курячого м'яса обвалюються у борошні, обсмажуються, а потім тушкуються з часником у медово-соєвому соусі. В результаті отримаємо філе із солено-солодким смаком у глазурі. Пише ТСН. 

Складники

  • куряче філе – 400 г;
  • борошно – 3 ст. л.;
  • часник – 4 зубчики;
  • мед – 2 ст. л;
  • соєвий соус – 50 мл;
  • оцет столовий – 1,5 ч. л.;
  • олія – 3 ст л.;
  • масло вершкове – 40 г;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • кунжут.

Приготування

Куряче філе помийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками.

Перекладіть їх у миску. Посоліть, поперчіть. Обваляйте кожен шматочок у борошні.

У розігріту сковороду налийте олію та обсмажте шматочки філе на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте часник, натертий на дрібній тертці, вершкове масло. Обсмажте, помішуючи, три хвилини. Додайте соєвий соус, оцет та мед. Протушкуйте, помішуючи, три хвилини, щоб шматочки філе вкрилися глазур'ю. Викладіть на блюдо, посипте кунжутом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряче філе з часником у медово-соєвому соусі: рецепт у східному стилі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2023 603
Еще материалы раздела «Суспільство»