НОВИНИ ДНЯ: Додаткова відпустка для УБД – хто може скористатися і чи можна перенести на наступний рік  Гороскоп на 21 грудня: Ракам - приховані можливості, Дівам - експерименти  Перейменування "копійки": в Раді відповіли, чи буде НБУ вилучати старі монети  Синоптик попередив про сніг та морози: коли в Україні значно похолодає  Зеленський про обмеження розміру ЗСУ: чи Україна піде на поступки  Трамп має силу зупинити війну: Зеленський пояснив, чому ставить на США  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 21 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2023 750

Куряче філе з часником у медово-соєвому соусі: рецепт у східному стилі

Курячі грудки – рецепт ситної, поживної страви, яку можна легко та швидко приготувати.

b5bd306e372b7694fb703e4ce95290ac_18.09.23

Шматочки курячого м'яса обвалюються у борошні, обсмажуються, а потім тушкуються з часником у медово-соєвому соусі. В результаті отримаємо філе із солено-солодким смаком у глазурі. Пише ТСН. 

Складники

  • куряче філе – 400 г;
  • борошно – 3 ст. л.;
  • часник – 4 зубчики;
  • мед – 2 ст. л;
  • соєвий соус – 50 мл;
  • оцет столовий – 1,5 ч. л.;
  • олія – 3 ст л.;
  • масло вершкове – 40 г;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • кунжут.

Приготування

Куряче філе помийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками.

Перекладіть їх у миску. Посоліть, поперчіть. Обваляйте кожен шматочок у борошні.

У розігріту сковороду налийте олію та обсмажте шматочки філе на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте часник, натертий на дрібній тертці, вершкове масло. Обсмажте, помішуючи, три хвилини. Додайте соєвий соус, оцет та мед. Протушкуйте, помішуючи, три хвилини, щоб шматочки філе вкрилися глазур'ю. Викладіть на блюдо, посипте кунжутом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряче філе з часником у медово-соєвому соусі: рецепт у східному стилі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2023 750
Еще материалы раздела «Суспільство»