<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Росія
16.09.2023 546

Московські медики не допомогли: Кадиров далі перебуває у комі

Московські лікарі виявилися нездатними вивести з коми Кадирова.

cecb94427ae5c131ecd00788d057bf01_17.09.23

Глава Чечні Рамзан Кадиров уже кілька днів перебуває в комі. Після чого його доправили до Москви, утім, столичні медики не допомогли. Пише ТСН. 

Про це пише OBOZREVATEL.

Наразі Кадирова планують перевезти на лікування за кордон, найімовірніше, в ОАЕ.

"Московські лікарі виявилися нездатними вивести з коми Кадирова, його лікування вирішили довірити іноземним медикам", - йдеться у повідомленні.

Чутки про хворобу Кадирова поширили опозиційні чеченські канали ще кілька місяців тому. Зокрема, вони повідомляли про хворобу нирок.

Що відомо про хворобу Кадирова

Чеченський лідер і злочинець Рамзан Кадиров перебуває в комі. Стан його здоров'я значно погіршився.

Смерть лідера російської Чечні Рамзана Кадирова, який, за інформацією з різних джерел, перебуває у тяжкому стані або навіть у комі, може призвести до великого політичного катаклізму в Російській Федерації, де почнуть руйнуватися вибудувані за останні 20 років національно-політичні стосунки.

Стан очільника Чечні Рамзана Кадирова, який перебуває в комі, та його зникнення з політичних процесів у Росії, на жаль, не вплине на перебіг бойових дій в Україні, а ось в РФ почнуться серйозні внутрішні дестабілізаційні рухи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Московські медики не допомогли: Кадиров далі перебуває у комі 5.00 5 2
Політика / Росія
16.09.2023 546
Еще материалы раздела «Росія»