<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2023 1406

Спеки вже не буде: синоптики дали детальний прогноз для України на вихідні

У неділю, 17 вересня, температура підніметься на декілька градусів, у середньому очікується до +26, але у крайніх західних областях пройдуть дощі.

Відповідний прогноз на вихідні опубліковано на сайті Укргідрометцентру. Синоптики попередили: у Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, центральних (крім Полтавської та Дніпропетровської), південних областях і в Криму 16 вересня переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. 17-го числа до цього переліку додадуться також Волинь і Сумщина. Пише OBOZREVATE.

У другій вихідний, у неділю, 17 вересня, у низці регіонів буде тепліше. На заході, у центрі та місцями на півдні повітря прогріється до +26 (у Криму – до +24, в Одеській і Херсонській областях – до +25 максимум). На півночі та сході температура буде нижчою, вдень у середньому +23 градуси.

По всій країні, окрім заходу, без опадів. Дощ пройде на Закарпатті, Львівщині та Волині.

У столиці України та Київській області +24...+26, вночі +10...+12. Невелика хмарність, сухо.

Як писав OBOZREVATEL:

– Синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха вважає, що погода в нашій країні у другій половині вересня буде спокійною й теплою. Заморозків протягом наступних двох тижнів не прогнозується, але атмосферний фронт принесе невеликі опади.

– Синоптикиня Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух раніше заявила, що восени погода буде достатньо теплою та навіть засушливою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спеки вже не буде: синоптики дали детальний прогноз для України на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2023 1406
Еще материалы раздела «Суспільство»