<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
18.09.2023 573

Безпека та приватність на iPhone 15 Pro

Захищена інформація та конфіденційність даних завжди важливі, і новий iPhone 15 Pro готовий надати найвищий рівень безпеки та приватності для своїх користувачів. Далі будуть розглянуті відповідні можливості, які пропонує цей смартфон, та які вони приносять переваги користувачам.

Можливості безпеки

Важливість безпеки в сучасному цифровому світі важко переоцінити. Крадіжка інформації та її несанкціоноване використання стали проблемою для багатьох розробників та користувачів цифрових гаджетів. Але смартфон, про який йде мова, дозволяє максимально захистити особисті дані. При цьому ціни на Айфон 15 Про відповідають тому, щоб не використовувати додаткові засоби, адже тих можливостей, які у ньому є, цілком достатньо. Ось деякі з них:

- Пристрій оснащений покращеним Face ID, який ще точніше розпізнає обличчя користувача та надає безпеку від різноманітних спроб обману.

Вдосконалені апаратні заходи безпеки. Спеціальні чипи та процесори Apple працюють разом, щоб захистити дані від несанкціонованого доступу та атак.

Оновлені алгоритми шифрування. iPhone 15 Pro використовує сучасне програмне забезпечення для захисту даних під час їхньої передачі та зберігання.

Слід додати, що багато функцій захисту розроблені таким чином, щоби працювати разом з мобільними операторами, що збільшує рівень захисту.

Гарантії приватності

Розробники новітнього iPhone 15 Pro гарантують приватність користувача в мережі завдяки наступним можливостям:

Технологія Local Differential Privacy. За її допомогою Apple збирає дані для покращення продуктів, але забезпечує анонімність інформації, що не може бути переданою до третіх сторін.

Індивідуальні права на обробку даних. Користувачі мають можливість контролювати, як їхні дані використовуються. Зокрема, встановлювати обмеження на сторонні додатки щодо доступу до особистої інформації.

Private Relay. Ця функція VPN дозволяє користувачам бути більш анонімними в інтернеті, ховаючи свою IP-адресу та місцеперебування.

Це лише основні, однак не всі функції, завдяки яким смартфон гарантує приватність у мобільній та глобальній мережі.

Переваги для користувача

Перелічені вище функції дають наступні переваги для користувачів iPhone 15 Pro:

Максимальна безпека даних. Користувачі можуть бути впевнені, що їхні особисті та конфіденційні дані зберігаються в найбільш безпечному середовищі.

Контроль над приватністю. Apple надає клієнтам інструменти для забезпечення конфіденційності своїх особистих даних, включно з можливістю вибору, як і коли ділитися інформацією.

Анонімність в інтернеті, яка забезпечується згаданою вище функцією Private Relay. Вона допомагає уникати слідкування в мережі, що забезпечує більший рівень анонімності при використанні інтернету.

Захищена інформація та збережена приватність — ось те, що робить iPhone 15 Pro відмінним вибором для тих, хто цінує безпеку та конфіденційність.

Оценка материала:

5.00 / 2
Безпека та приватність на iPhone 15 Pro 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
18.09.2023 573
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»