<
НОВИНИ ДНЯ: Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2023 646

Фільм Шона Пена про війну в Україні покажуть вже сьогодні: де дивитися

Фільм про війну в Україні, який зняв американський актор та режисер Шон Пенн, покажуть для всіх українців.

_kolazh_1669_650x410_18.09.23

Документальний фільм "Суперсила" можна буде подивитися в ефірі Єдиних Новин сьогодні, 18 вересня о 21:00.

Про це повідомили у Life.nv.ua. Пише rbc.ua.

Американський актор Шон Пенн застав перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну у самому епіцентрі подій - він в той час знаходився у Києві, куди приїхав знімати документальний фільм про Володимира Зеленського і його шлях від коміка до президента.

І це був не перший візит Пенна в Україну, він побував в Києві у жовтні 2021 року і навіть з'їздив на бойові позиції у зону ООС.

У фільмі "Суперсила" Шон Пенн описує події в столиці України в перші дні війни, що він побачив, про перші ракетні атаки на столицю. Відтоді режисер та його команда побувала в Україні ще 7 разів. Вже весною Пенн побував у Києві, Ірпені та Бучі.

Шон Пенн має свій благодійний фонд, який організував збір та доставку гуманітарної допомоги до України.

Актор став потужним голосом України у світі. Він вимагав від Американської кіноакадемії надати Володимиру Зеленському надати можливість звернутися до світу під час нагородження Оскара - через місяць після вторгнення РФ до України.

Раніше ми повідомляли, що Шон Пенн знайшов спосіб, як його "Оскар" зможе допомогти Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фільм Шона Пена про війну в Україні покажуть вже сьогодні: де дивитися 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2023 646
Еще материалы раздела «Суспільство»