<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.09.2023 10769

В Україні пануватиме бабине літо, але є нюанс: синоптики попередили про сюрпризи

Найближчими днями в Україні прогнозується тепла погода. У деяких регіонах нашої країни стовпчики термометрів піднімуться до +26 градусів.

2668073_19.09.23

Водночас частину України накриють грозові дощі. Про це у Telegram повідомляє синоптикиня Наталія Діденко. Пише OBOZREVATEL.

У вівторок, 19 вересня, дощі із грозами прогнозуються у західних областях України. При цьому синоптикиня уточнила, що опади поєднаються з поривчастим вітром.

На решті територій нашої країни опадів не передбачається. Більшість території України належатиме антициклону.

Також синоптикиня попередила, що у вівторок очікується суттєва активізація магнітного поля. Це у свою чергу може вплинути на самопочуття метеозалежних людей.

Температура повітря протягом дня становитиме +23…+26 градусів. На заході країни буде трохи прохолодніше через дощі. Упродовж дня очікується +19…+23 градуси.

До кінця тижня суттєвих змін у погоді не передбачається.

Проте в середу, 20 вересня, опади можуть переміститись на північ України. Дощити буде, зокрема, у Києві. Проте температура повітря протягом дня буде досить високою – до +23…+25 градусів.

Наприкінці тижня дощі повернуться до західних регіонів. Укргідрометцентр прогнозує опади у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Волинській областях.

На всій території країни утримається тепла погода. На півдні стовпчики термометрів піднімуться до +29 градусів. На решті території нашої країни в середньому буде до +24…+27 градусів.

Як писав OBOZREVATEL:

– Синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха вважає, що погода в нашій країні у другій половині вересня буде спокійною й теплою. Заморозків протягом наступних двох тижнів не прогнозується, але атмосферний фронт принесе невеликі опади.

– Синоптикиня Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух раніше заявила, що восени погода буде достатньо теплою та навіть засушливою.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні пануватиме бабине літо, але є нюанс: синоптики попередили про сюрпризи 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.09.2023 10769
Еще материалы раздела «Суспільство»