<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.09.2023 7061

Україну накриє атмосферний фронт. Де похолодає та пройдуть дощі завтра

В Україну 20 вересня прийде атмосферний фронт, з яким прийдуть дощі. Щоправда, вони будуть незначними, але принесуть похолодання до кількох регіонів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Незначні дощі пройдуть місцями у західних (а, отже, й у Карпатах) та в північних областях. На решті території втримається суха погода, лише трохи вологою хмарністю захопить Вінницьку область", - розповіла вона.

За даними синоптика, температура повітря найвищою очікується у південній частині, +25...+28 градусів.

"У східних областях, у Дніпрі з районами та у Полтавській області +23....+26 градусів, на заході, у Київській, Житомирській та Чернігівській областях буде найсвіжіше, +18...+23 градуси", - зазначила Діденко.

Вітер в Україні очікується південний та південно-західний, на півночі - поривчастий.

У Києві 20 вересня збільшиться хмарність, є ймовірність невеликого дощі, вночі та вранці південний вітер "трохи сильніше задуватиме".

"Температура повітря у столиці тимчасово, на один день, знизиться: протягом дня середи становитиме +21....+23 градуси", - додала синоптик.

Як зазначила синоптик, вже в четвер-п'ятницю знову повернеться "майже літнє тепло", до +25...+27 градусів і без дощів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриє атмосферний фронт. Де похолодає та пройдуть дощі завтра 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.09.2023 7061
Еще материалы раздела «Суспільство»