<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.09.2023 543

Рецепт пишного омлету з сиром без молока

Пухкий омлет на сніданок можна приготувати лише з яєць, не використовуючи борошно і молоко. Весь секрет криється в змішуванні інгредієнтів.

c62ec348e8e89df2770f0bce40f99cde_21.09.23

Щоб отримати чудовий результат, достатньо збити білки в пишну піну. Окрім сиру, до такого омлету можна додати шинку, томати, солодкий перець або улюблену зелень. Пише ТСН. 

Інгредієнти на одну порцію (пательня 20-24 см):

  • 2 яйця
  • 30 г сиру (два шматочки)
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • дрібка солі

Час приготування: 15 хвилин

Приготування покроково:

1. Білки відділяємо від жовтків. Додаємо до них дрібку солі та збиваємо в пишну піну за допомогою міксера. Пересипаємо пишну масу в жовтки і перемішуємо.

2. Добре прогріваємо пательню і розтоплюємо вершкове масло. За бажання можна замінити його олією. Яєчну масу викладаємо на пательню і розрівнюємо лопаткою. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні, поки знизу омлет підсмажиться, а вгорі маса схопиться і пропечеться.

3. Викладаємо на половину омлету шматочки сиру і накриваємо другою половиною омлету. Накриваємо кришкою, щоб сир розтанув. Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт пишного омлету з сиром без молока 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.09.2023 543
Еще материалы раздела «Суспільство»