<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.09.2023 993

Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто

Мабуть немає нічого смачнішого та простішого за традиційні українські галушки.

Приготування цієї страви не потребує багато часу та складників. А виходить вона дуже смачною та поживною. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • молоко - 0,5 склянки
  • манна крупа - 2 ст. ложки
  • вершкове масло - 1 ст. ложка
  • яйця - 2 шт.
  • твердий сир - 50 г
  • сметана - 4 ст. ложки
  • сіль - за смаком

Приготування:

У невелику каструлю налийте молоко та доведіть до кипіння. У кипляче молоко обережно всипте манну крупу і постійно помішуючи ложкою, варіть хвилин 5-7. Готову кашу зніміть із вогню та дайте трохи охолонути.

Натріть твердий сир на великій терці і додайте у кашу. Збийте яйця і теж додайте до каші. Посоліть. Добре все перемішайте, щоб маса стала однорідною і розтав сир.

Чайною ложкою набирайте тісто та формуйте галушки. Відваріть їх у киплячій та трохи підсоленій воді. Готові ті галушки, які спливають на поверхню. Діставайте їх шумовкою.

Подавати сирні галушки найкраще гарячими із вершковим маслом та сметаною.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.09.2023 993
Еще материалы раздела «Суспільство»