<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.09.2023 1155

Синоптики розповіли, де чекати опади в Україні сьогодні

Сьогодні, 21 вересня, осінь в Україні нагадає про себе короткочасними дощами одразу в п'ятьох областях, при цьому місцями з грозою. Також очікується туман.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр".

"Без опадів, лише в Одеській, Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вранці у більшості південно-західних та північних областей подекуди туман.

"Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 22-27°", - додали в "Укргідрометцентрі".

Погода в Україні в жовтні-листопаді 2023

Жовтень 2023 року в Україні буде дуже осіннім, а листопад - теплим. Зокрема, температура у другому місяці осені, до 8 жовтня коливатиметься від +2 до +3 градусів. Задождить у середині жовтня, причому жовтень 2023 року буде холодніше торішнього жовтня.

Щодо листопада, то температура опуститься до +3 градусів, а до кінця місяця прийдуть "мінуси". При цьому листопад 2023 року буде точно тепліший, ніж листопад минулого року. Докладніше - у матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики розповіли, де чекати опади в Україні сьогодні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.09.2023 1155
Еще материалы раздела «Суспільство»