<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.09.2023 1475

Гороскоп на 23 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна стати жертвою шахраїв

День, коли необхідно дотримуватися максимальної обережності у всіх сферах життя й діяльності.

c62de7e2ad70107043fc4d93ca256f50_23.09.23

Найкраще взагалі залишитися вдома, але якщо такої можливості, незважаючи на вихідний день, не буде, бажано зробити лише найнеобхідніше, після чого знову сховатися в рідних стінах. Якщо цього не зробити, можна стати жертвою шахраїв, аферистів і навіть грабіжників, тож краще не наражати себе на непотрібний ризик. Пише ТСН. 

Овен

Тривожні сни, які ви можете побачити цієї ночі, не обіцяють вам нічого поганого, вони – не більше ніж вплив негативної енергетики Місяця, тому не варто через них турбуватися.

Телець

Зіткнувшись з неадекватною чи агресивно налаштованою людиною, намагайтеся не відповідати на її випади взаємністю: так ви не дасте їй підживитися вашою енергією і виб'єте ґрунт у неї під ногами.

Близнята

Сьогодні треба виявити особливу увагу до незрозумілих ситуацій, які виникатимуть час від часу – за їхньою допомогою Доля може подавати вам сигнали, які є важливими підказками.

Рак

Від активної діяльності сьогодні краще відмовитися, що для вихідного дня не критично, але навіть якщо ви збиралися лише навести лад в оселі, потрібно перенести цю справу на інший час – наприклад, на завтра.

Лев

Дивитися у дзеркало сьогодні небезпечно для представників усіх знаків зодіаку, але для вас – особливо: таке милування може виявитися поганою прикметою, тож краще від нього відмовитися.

Діва

Стосовно близьких людей сьогодні – втім, як і завжди – треба ставитися з максимальним терпінням: їхні недружні випади будуть продиктовані Місяцем, тож ображатися на них не варто.

Терези

День сприятливий на наведення ладу у справах і документах: оскільки в них усе давно перемішалося, треба розсортувати папери, розкласти їх стосами і позбутися тих, термін дії яких уже сплив.

Скорпіон

Поганий настрій, який супроводжуватиме вас від самого ранку, лише наслідок негативної енергетики місячної доби і накопиченої втоми, вже завтра від неї не залишиться і сліду.

Стрілець

Не варто чинити опір небажанню щось робити: лінощі будуть спровоковані як вихідним днем, так і енергетикою Місяця, тому можна сміливо лінуватися протягом усього дня.

Козоріг

День несприятливий для фінансових операцій, навіть якщо вони здаються вам незначними: гроші, надіслані на поповнення мобільного телефону, які підуть на інший номер, настрій вам не піднімуть.

Водолій

Не варто витрачати час на розмови з подругами телефоном і в месенджерах: після них у вас залишиться відчуття втоми та спустошеності – не найкращий стан для вихідного дня.

Риби

Привід, який вас сьогодні засмутить, через кілька днів здасться настільки дрібним і незначним, що ви не зможете згадати подробиць, тож не варто переживати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 23 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли можна стати жертвою шахраїв 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.09.2023 1475
Еще материалы раздела «Суспільство»