<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2023 570

Окупанти масово грабують мешканців Токмака через затримку виплат, - Генштаб

Російські солдати грабують мешканців тимчасово окупованого Токмака, оскільки їм затримують виплати та не надають продукти харчування.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

За інформацією українського військового командування, мирне населення Токмака продовжує страждати від дій солдатів РФ.

"Військові РФ через затримку грошового забезпечення та нестачу продуктів харчування займаються масовими крадіжками. Зокрема, окупанти змушують громадянських людей віддавати їм своїх домашніх тварин, продукти харчування та консервацію", - сказано в повідомленні Генштабу.

Ситуація у Токмаку

Нагадаємо, російські окупанти почали посилювати оборону Токмака. Це сталося після того, як бійці Збройних сил України деокупували село Роботине, що за 30 кілометрів від міста.

Ще кілька днів тому в українському військовому командуванні повідомляли, що окупанти заселяються до пенсіонерів у Токмаку та грабують їх.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти масово грабують мешканців Токмака через затримку виплат, - Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
24.09.2023 570
Еще материалы раздела «Україна»