<
НОВИНИ ДНЯ: Усик очолив престижний рейтинг найкращих боксерів світу  Трамп вимагає від Байдена здати тест на наркотики перед дебатами  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
23.09.2023 341

З початку війни Росія втратила трьох командирів престижного полку ПДВ, - розвідка Британії

З початку повномасштабного вторгнення на територію України російські терористи втратили трьох командирів одного з найпрестижніших повітряно-десантних полків Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на розвідку Міністерства оборони Британії.

Зазначається, що вищезгадані командири були ліквідовані, або ж пішли у відставку.

Наприклад, командир 247-го гвардійського десантно-штурмового полку полковник Василь Попов, ймовірно, загинув на Оріхівському напрямку на початку вересня 2023 року.

"Лише за кілька тижнів до цього, у серпні 2023 року, його попередник, полковник Пилип Попов, ймовірно, подав у відставку. Незалежні російські ЗМІ стверджують, що він зробив це на знак протесту проти того, що військові не змогли знайти тіла загиблих росіян", - пише розвідка.

В перші тижні російського вторгнення під Миколаєвом було ліквідовано тодішнього командира 247-ї полковника Костянтина Зізевського.

"Досвід 247-ї висвітлює надзвичайне виснаження і високу плинність кадрів у російських збройних силах, навіть серед відносно високопоставлених офіцерів", - додає розвідка.

Оценка материала:

5.00 / 1
З початку війни Росія втратила трьох командирів престижного полку ПДВ, - розвідка Британії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
23.09.2023 341
Еще материалы раздела «Події»