<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.09.2023 1438

Померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко

23 вересня перестало битися серце української письменниці, освітянки та мами Кузьми Скрябіна Ольги Кузьменко. Їй було 76 років.

_proekt__4__10_650x410_24.09.23

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Facebook-сторінку Благодійного фонду імені покійного виконавця.

Що відомо про смерть мами Скрябіна

Причину смерті Ольги у повідомленні не вказали.

"Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам'ять! Ми сумуватимемо", - написали на сторінці Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна.

Де саме відбудеться прощання з жінкою - поки невідомо.

Зазначимо, що Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в затишному селі Сіде, Самбірського району.

Вона навчалася у Дрогобицькому інституті музичного мистецтва та працювала викладачкою фортепіано в музичній школі.

Однак життя Ольги змінилося назавжди у 2015 році, коли її син, Андрій Кузьменко, загинув внаслідок страшної автомобільної аварії.

У відповідь на цю гірку втрату Ольга створила три особливі книжки, що сповнені безмежною любов'ю та горем: "Моя дорога птаха. Мамина книжка", "Група "Скрябін" та друзі по сцені", і "Колискова для Андрійка".

До того ж, вона втілила свої почуття і спогади у звуках, записавши колискову в пам'ять про сина.

Нагадаємо, нещодавно також помер відомий український музикант Ян Табачник.

Оценка материала:

5.00 / 2
Померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.09.2023 1438
Еще материалы раздела «Суспільство»