<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєкт  Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиціявсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2023 453

Коли Україна може технічно обійти РФ і здобути перемогу: у Міноборони зробили прогноз

Олександр Павлюк висловив надію, що у наступному році Україна переможе у війні.

4880f30a38917fcf589bf200558b1788_29.09.23

В України є свої ракети. Ми з допомогою партнерів і самі також багато робимо для цього, щоби перегнати Росію у технічному оснащенні. Пише ТСН. 

Про це заявив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

"У нас свої ракети. Ми також працюємо, крейсер "Москва" цьому чудовий показник. Ми з допомогою партнерів і самі також багато робимо для цього, щоби перегнати Росію по технічному оснащенню", - зазначив посадовець.

Олександр Павлюк також зробив прогноз, коли Україна може здобути перемогу у війні.

"Надіюсь, в наступному році ми переможемо", - резюмував він.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що зимовий період може бути складним для українців. Наразі тривають роботи з підготовки. Не виключено, що росіяни знову битимуть по енергосистемі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли Україна може технічно обійти РФ і здобути перемогу: у Міноборони зробили прогноз 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2023 453
Еще материалы раздела «Україна»