<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.09.2023 593

В Україні прогнозують теплі вихідні, подекуди можливі дощі

На вихідних 30 вересня – 1 жовтня погода в Україні буде переважно теплою і ясною, лише у деяких регіонах пройдуть короткочасні дощі.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, найтепліше в суботу буде у південних областях країни – до +28 °C, на сході, в центрі, у Київській та Житомирській областях – до +26 °C, на заході, в Сумській та Чернігівській областях – до +24 °C. При цьому короткочасні дощі очікуються лише на Волині, в Рівненській, Львівській та Житомирській областях.

У перший день жовтня буде не так тепло, але все ж таки комфортно. На сході термометри в неділю покажуть +22…+24 °C, у центральних регіонах – +20…+22 °C, на півночі та заході – до +20 °C. Погода без опадів очікується у південних, південно-східних та східних областях. У решті регіонів можливі невеликі дощі.

У понеділок усе ще буде тепло. У південних областях та Херсоні повітря прогріється до +23…+24 °C, у центральних – до +20 °C, у решті регіонів – до +17…+19 °C. Погода на початку тижня буде переважно без опадів, невеликі дощі можливі лише у східних областях країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні прогнозують теплі вихідні, подекуди можливі дощі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.09.2023 593
Еще материалы раздела «Суспільство»