<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардепвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2023 1369

Погода 1 жовтня: в Україні похолодає, місцями буде дощ

На заході країни стане відчутно прохолодніше.

У неділю, 1 жовтня, в Україні стане трохи прохолодніше. Птмосферний фронт принесе дощі та пориви вітру. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На півночі, заході та у Вінницькій областях місцями буде невеликий короткочасний дощ. На решті території опадів синоптики не прогнозують. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Втім, в західних областях місцями пориви будуть сягати 15-20 м/с.

В Україні вночі температура повітря становитиме +9-14°. Вдень на переважній більшості території повітря прогріється до +22-27°. Тепліше вночі буде на узбережжі морів - 15-20° тепла. Натомість вдень прохолода буде відчуватися на заході та півночі України +16-21°.

Погода в Києві

У столиці та області буде хмарно з проясненнями. Місцями синоптики прогнозують невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

В Київській області вночі температура буде +9-14°, вдень підніметься до +16-21°. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +12-14° тепла, а вдень -близько 20° тепла.

Нагадаємо, синоптики повідомили, коли очікувати снігу і заморозків. Приміром, узагальнений прогноз погодних сайтів обіцяє сувору погоду в жовтні. Могутній циклон з півночі принесе різке зниження температури аж до заморозків, мокрий сніг.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода 1 жовтня: в Україні похолодає, місцями буде дощ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2023 1369
Еще материалы раздела «Суспільство»